
GASTROPORADNIK
wpisy blogowe, które podpowiedzą Ci jak zwiększyć
efektywność biznesu w branży gastronomicznej
Blog o branży gastronomicznej

Inwentaryzacja alkoholi – jak zrobić to szybko i bezbłędnie
Inwentaryzacja alkoholi tradycyjnymi metodami jest monotonna i czasochłonna. Zwłaszcza w długo otwartych barach i klubach, gdzie codziennie trzeba rejestrować stany zapasów napojów i alkoholi. A gdyby skrócić ten czas kilkukrotnie?

8 korzyści z używania KDS (Kitchen Display System)
KDS, czyli system monitorów kuchennych, to nie tylko nowoczesna alternatywa dla drukarek bonowych. Przeczytaj o ośmiu korzyściach używania Kitchen Display System w Twojej restauracji lub w barze.

Jak wykorzystać mobilne stanowisko sprzedaży do przyspieszenia obsługi?
Doświadczeni kucharze przygotowujący potrawy ze starannie opracowanego menu, kelnerzy zmotywowani i dobrze przeszkoleni, nowoczesne oprogramowanie gastronomiczne i… klienci narzekający na zbyt wolną obsługę. Co szwankuje?