
Inwentaryzacja napojów spędza Ci sen z powiek?
Szykujesz się na wielogodzinną pracę przy liczeniu produktów?
Tak nie musi być.
Zainwestuj w system Decibar i sprawnie zarządzaj stanem magazynowym.
Inwentaryzacja w kilka chwil
Program Decibar jest niezastąpiony przy inwentaryzacji gastronomicznej. Dzięki niemu czas pracy jest znacznie krótszy. Przeliczenie 40 butelek trwa zaledwie kilka minut. Bardzo łatwo można weryfikować zużycie alkoholu w poszczególnych barach. Do bazy napojów wprowadza się nawet 1500 produktów, w tym również kawy i herbaty. Program sprawdza się w wielu obiektach: restauracjach, kawiarniach, pubach, klubach muzycznych, barach hotelowych.

i pieniędzy
ZALETY DECIBAR:

Możliwość przeprowadzania niezapowiedzianych, szybkich inwentaryzacji

Krótszy czas pracy

Dokładne wyliczenia

Większa kontrola obsługi baru

Możliwość wprowadzenia nawet 1500 pozycji napojów