decibar
Inwentaryzacja napojów spędza Ci sen z powiek?
Szykujesz się na wielogodzinną pracę przy liczeniu produktów?
Menu
Zainwestuj w Decibar! Program do inwentaryzacji usprawni zarządzanie stanem magazynowym.
Inwentaryzacja w kilka chwil
Program Decibar jest niezastąpiony przy inwentaryzacji gastronomicznej. Dzięki niemu czas pracy jest znacznie krótszy. Przeliczenie 40 butelek trwa zaledwie kilka minut. Bardzo łatwo można weryfikować zużycie alkoholu w poszczególnych barach. Do bazy napojów wprowadza się nawet 1500 produktów, w tym również kawy i herbaty. Program do inwentaryzacji sprawdzi się w wielu obiektach: restauracjach, kawiarniach, pubach, klubach muzycznych, barach hotelowych.
Slide 1
Oszczędność czasu
i pieniędzy
i pieniędzy
System pozwala na znaczne oszczędności menadżerom lokali gastronomicznych. Inwentaryzacja zajmuje znacznie mniej czasu. Nie ma konieczności długiego szkolenia pracowników. System jest bardzo intuicyjny w obsłudze. Waga identyfikuje butelkę przez wbudowany czytnik kodów, mierzy jej objętość oraz przesyła dane do systemu.
ZALETY DECIBAR:
Możliwość przeprowadzania niezapowiedzianych, szybkich inwentaryzacji
Krótszy czas pracy
Dokładne wyliczenia
Większa kontrola obsługi baru
Możliwość wprowadzenia nawet 1500 pozycji napojów