Inwentaryzacja napojów spędza Ci sen z powiek?
Szykujesz się na wielogodzinną pracę przy liczeniu produktów?

Slider

Tak nie musi być.
Zainwestuj w system Decibar i sprawnie zarządzaj stanem magazynowym.

Inwentaryzacja w kilka chwil

Program Decibar jest niezastąpiony przy inwentaryzacji gastronomicznej. Dzięki niemu czas pracy jest znacznie krótszy. Przeliczenie 40 butelek trwa zaledwie kilka minut. Bardzo łatwo można weryfikować zużycie alkoholu w poszczególnych barach. Do bazy napojów wprowadza się nawet 1500 produktów, w tym również kawy i herbaty. Program sprawdza się w wielu obiektach: restauracjach, kawiarniach, pubach, klubach muzycznych, barach hotelowych.

Oszczędność czasu
i pieniędzy
System pozwala na znaczne oszczędności menadżerom lokali gastronomicznych. Inwentaryzacja zajmuje znacznie mniej czasu. Nie ma konieczności długiego szkolenia pracowników. System jest bardzo intuicyjny w obsłudze. Waga identyfikuje butelkę przez wbudowany czytnik kodów, mierzy jej objętość oraz przesyła dane do systemu.
Slider

ZALETY DECIBAR:

001-qr-code-scan

Możliwość przeprowadzania niezapowiedzianych, szybkich inwentaryzacji

002-time-left

Krótszy czas pracy

005-checked

Dokładne wyliczenia

007-camera

Większa kontrola obsługi baru

008-wine

Możliwość wprowadzenia nawet 1500 pozycji napojów