Prowadzisz lokal samoobsługowy?
Kierujesz siecią lokali gastronomicznych?
Ułatw sobie pracę.
Menu
Postaw na Gastro Centralę. To narzędzie do kompleksowego zarządzania siecią restauracji.
Świetnie sprawdza się zarówno w małych sieciach, jak i w rozbudowanych korporacjach liczących kilkaset punktów.
Świetnie sprawdza się zarówno w małych sieciach, jak i w rozbudowanych korporacjach liczących kilkaset punktów.
OBSZARY WYKORZYSTANIA GASTRO CENTRALI
SPRZEDAŻ I MARKETING
- zarządzanie cennikami, promocjami i recepturami
KONTROLA FINANSOWA
- łatwy dostęp do raportów i wykresów
KADRY I HR
- raporty czasu pracy
OPERACJE
- raporty sprzedaży, stanów, operatorów i podgląd receptur
ZAKUPY
- zarządzanie cennikami i kartotekami dostawców
- zarządzanie cennikami, promocjami i recepturami
- łatwy dostęp do raportów i wykresów
- raporty czasu pracy
- raporty sprzedaży, stanów, operatorów i podgląd receptur
- zarządzanie cennikami i kartotekami dostawców
Program do zarządzania siecią restauracji
1. podgląd informacji o kontrahentach sieci
2. prezentacje graficzne, tabele, wydruki
3. łatwe porównywanie okresów i przekrojowe raporty
4. zbieranie i analiza danych
2. prezentacje graficzne, tabele, wydruki
3. łatwe porównywanie okresów i przekrojowe raporty
4. zbieranie i analiza danych