Gastro Finanse

Jeśli chcesz sprawnie zarządzać finansami restauracji
zainwestuj w system Gastro Finanse.

Posiadaj pełną kontrolę, analizuj dane i sprawdzaj zobowiązania finansowe.
Program jest idealny zarówno w przypadku pojedynczego lokalu, jak również sieci gastronomicznej.

FUNKCJONALNOŚCI GASTRO FINANSE

Intuicyjny interfejs

Podział na sekcje usprawnia wyszukiwanie potrzebnych danych

Badanie zyskowności

Pozwala na analizę menu od strony finansowej, tworzenie nowych dań lub całego menu w oparciu o kalkulator marż

Narzędzie managera

Tworzenie analiz m.in. zyskowności karty dań, grafików i raportów kasowych

Terminy płatności

Narzędzie przypomina o nadchodzących terminach płatności faktur

Minimum pracy, maksimum analiz i zestawień

Większość programów wymaga wprowadzania dużej ilości szczegółowych danych pochłaniających menadżera. Mimo iż Gastro Finanse generuje bardzo szeroki zakres różnych analiz i zestawień, użytkownik wprowadza do systemu informacje jedynie w podstawowym zakresie. Program umożliwia również import danych z systemu Gastro SZEF. Czas poświęcony na pracę z programem ogranicza się do kilku minut dziennie.

Finanse i płatności
pod kontrolą​
Gastro Finanse pozwala na efektywną kontrolę wielu kluczowych sfer działalności gastronomicznej. Analiza wyniku finansowego to podstawowe narzędzie każdego profesjonalnego menadżera. Dzięki temu modułowi nie tylko poznajemy zyskowność lokalu czy całej sieci, ale i analizujemy strukturę kosztową firmy, a tym samym kondycję finansową działalności. Finansowo-wskaźnikowa analiza food cost i beverage cost to doskonałe uzupełnienie lub alternatywa dla prowadzenia gospodarki magazynowej. Moduły zarządzania zobowiązaniami oraz wskaźniki zadłużenia wspierają managera w pracy. Tym samym zapobiegają utracie płynności finansowej.

Przydatne narzędzia managera

Gastro Finanse zawiera także proste i intuicyjne narzędzia wspierające codzienną pracę. Grafiki pracownicze umożliwiają efektywne planowanie pracy i prognozowanie kosztów personalnych. Kalkulator marż jest niezastąpiony przy tworzeniu nowego dania lub całego menu. Inwentaryzacja dzienna świetnie sprawdza się do wyrywkowej kontroli surowców. Raport kasowy umożliwia kontrolę obrotu i stanu gotówki w firmie. Dodatkowo, jest także możliwość z korzystania z gotowych wzorów umów i druków. Zbiór narzędzi managera to doskonałe uzupełnienie części analitycznej programu.

Porozmawiajmy o tym
jak Gastro Finanse
sprawdzi się u Ciebie.

Skontaktuj się z nami i umów się na konsultację z naszymi ekspertami. Podczas spotkania przeanalizujemy Twoje potrzeby biznesowe i zaproponujemy rozwiązanie optymalne dla Ciebie.

Odtwórz wideo