Chcesz sprawnie zarządzać zasobami magazynowymi w Twojej restauracji?
Skorzystaj z programu Gastro SZEF.

Slider

Sprawdzaj bieżący stan zasobów w oparciu o dokumenty zakupu oraz zrealizowaną sprzedaż.
Korzystaj z wielu praktycznych analiz i raportów.

FUNKCJONALNOŚCI GASTRO SZEF

KONTROLA ZUŻYCIA PRODUKTÓW

WIELOPOZIOMOWE RECEPTURY

INWENTARYZACJA

PLANOWANA WIDOCZNOŚĆ PRODUKTU

RABATY

RAPORT PRODUCT MIX

RAPORTY CZASU PRACY

REJESTR RACHUNKÓW

ADMINISTRACJA

DOTACJE

KREDYT

LIMITY SPRZEDAŻY

Bieżąca kontrola

Gastro Szef jest programem do prowadzenia gospodarki magazynowej firmy. System zapewnia dostęp do analiz i raportów, które wspierają bieżącą pracę kierownictwa oraz pomagają w podejmowaniu decyzji o charakterze strategicznym. Przejrzysta konstrukcja programu pozwala na łatwą, intuicyjną i swobodną pracę z profesjonalnym narzędziem wspomagającym zarządzanie magazynem. Dzięki synchronizacji z system Gastro POS, dane widoczne w programie są zawsze aktualne i dają podgląd w realne stany magazynowe. Wyliczenia kontrolowane są na podstawie zużycia surowców opierających się na zdefiniowanych wcześniej recepturach i danych o sprzedaży.

Bezpieczne finanse
Synchronizacja z programami finansowo-księgowymi umożliwia eksport dokumentów. To oszczędność czasu – nie potrzeba wprowadzać danych z tego samego dokumentu do dwóch różnych programów. Dodatkowo, Gastro SZEF umożliwia wystawiania faktur, dzięki czemu pracownicy zyskują więcej czasu na przyjmowanie nowych zamówień. To pozwala na zwiększanie dochodów lokalu.
Slider

Sprawne zarządzanie

Jako narzędzie wspomagające manadżera/właściciela, oprogramowanie Gastro SZEF umożliwia nadawanie uprawnień, definiowanie promocji, cen czy przekazywanie komunikatów widocznych w Gastro POS. W szybki i łatwy sposób, z poziomu zwykłego komputera, można ustalić happy hour, stworzyć nową promocję, system lojalnościowy czy przesłać pracownikom wiadomość, nie odchodząc od ekranu swojego laptopa.

Konfigurowanie dotacji w systemie

Funkcjonalność wykorzystywana głównie w stołówkach przy dotowaniu posiłków dla pracowników. System Gastro umożliwia ustawienie dowolnej konfiguracji dotacji (np. procentowej, kwotowej, z ograniczeniem na niektóre artykuły czy grupy towarowe lub procentowej z ograniczeniem kwoty). Przy tworzeniu dotacji możliwe jest określenie limitów (np. wartość, ilość, wpłata własna) oraz czy ma występować zjawisko kumulacji niewykorzystanych środków z opcją zerowania.

W pełni konfigurowalny moduł promocji
W module Gastro Szef istnieje możliwość skonfigurowania niemal każdego rodzaju promocji. Za pomocą kilku kliknięć manager jest w stanie stworzyć dowolną promocję (np. na dowolny artykuł, wartość zamówienia, liczbę osób, rodzaj otwarcia rachunku lub połączenie kilku opcji). Rabaty mogą być udzielane ręcznie lub skonfigurowane w systemie Gastro.
Slider

ZALETY GASTRO SZEF

rozliczenia magazynów i zużycia surowców

rozliczenia magazynów i zużycia surowców

kontrola kosztów – Food Cost

kontrola kosztów – Food Cost

rozliczenia produkcji gastronomicznej

rozliczenia produkcji gastronomicznej

zaawansowana obsługa zamówień

zaawansowana obsługa zamówień

inwentaryzacje

inwentaryzacje

zdalne ustalanie rabatów i promocji widocznych w POSie

zdalne ustalanie rabatów i promocji widocznych w POSie

planowanie imprez

planowanie imprez

wystawianie faktur

wystawianie faktur

przejrzyste raporty

przejrzyste raporty

obsługa gastronomii zamkniętej

obsługa gastronomii zamkniętej

eksport danych do innych systemów

eksport danych do innych systemów

możliwość ustawienia różnych stawek VAT na miejscu i na wynos

możliwość ustawienia różnych stawek VAT na miejscu i na wynos

Slider