Prowadzisz lokal samoobsługowy?
Zależy Ci na szybkiej obsłudze Gości?

Slider

Postaw na kiosk samoobsługowy!
To szybsza obsługa, mniejsze ryzyko pomyłek i dodatkowa powierzchnia reklamowa.

JAK DZIAŁA KIOSK GASTRONOMICZNY?

numer1

Klient wybiera na ekranie dotykowym kategorię dań lub napojów, np. zupy, spaghetti czy napoje gorące.

numer2

Następnie wybiera konkretny posiłek lub napój. Podczas jednej operacji można zamówić wiele różnych pozycji menu i dowolnie modyfikować potrawy.

numer3

Na koniec przechodzi do płatności za pomocą wbudowanego terminala kart płatniczych. Po jej realizacji otrzymuje wydruk z numerem zamówienia.

numer4

Oczekuje do chwili wyświetlenia tego numeru na ekranie KDS Order Number, a następnie udaje się po odbiór zamówienia.

Mniej kolejek,
szybsza obsługa
Kioski pozwalają Klientom na samodzielne zamawianie i opłacanie posiłków, co stanowi znakomitą alternatywę lub odciążenie dla obsługi stanowiska POS.
Slider

ZALETY KIOSKU:

Wyższa sprzedaż – klienci, którzy są zniechęceni kolejką przy kasie, nie zrezygnują z zakupu

Wyższa sprzedaż – Klienci, którzy są zniechęceni kolejką przy kasie, nie zrezygnują z zakupu

Mniejsze ryzyko pomyłek związane z kolejkami przy kasie

Mniejsze ryzyko pomyłek związane z kolejkami przy kasie

Większe zadowolenie klientów, którzy nie muszą stać w kolejce

Większe zadowolenie Klientów, którzy nie muszą stać w kolejce

Integracja z terminalem kart płatniczych

Integracja z terminalem kart płatniczych

Możliwość prezentacji reklam i promocji

Możliwość prezentacji reklam i promocji

Optymalizacja zatrudnienia i mniejsze obciążenie stanowiska sprzedażowego

Optymalizacja zatrudnienia i mniejsze obciążenie stanowiska sprzedażowego

Slider